חיפוש

מפלצות סוללה

מפלצות סוללה

אם 2015 הייתה השנה שבה מכשירי הביניים הפכו למלכים החדשים של השוק, והציעו ביצועים של כמעט מכשיר דגל במחיר מעולה (ע"ע MI4C, REDMI NOTE 2, ZENFONE 2, M2 NOTE, JIAYU S3 ועוד), נראה ש-2016 מסתמנת כשנת מכשירי הסוללה –
בחודשים האחרונים יותר ויותר מכשירים מושקים עם סוללות ענק. כמעט כל מכשיר חדש מושק עם סוללה של 3000mAh לפחות, ומכשירים רבים ופופלאריים, כגון הXIAOMI REDMI 3, וה NOTE 3, הושקו עם סוללות של 4000mAh!, סוללות שבעבר נמצאו רק במכשירי נישה לאנשי עסקים ומשוגעים לדבר הפכו לדבר שבשגרה.

מעניין לראות גם שהפעם, המכשירים הסינים הם מובילי המגמה, בעוד האייפון והגלקסי וחבריהם עדיין מציעים ברובם סוללות קטנטנות למדי. עם השימוש ההולך וגובר במכשירים ואפליקציות, יחד עם הכניסה של דור 4 (הבזבזני בסוללה), עוד ביצועים, עוד רזולוציה, מצלמות משוכללות יותר ואף וידאו 4K, ברור שלרובינו, הסוללות של שנה שעברה כבר פשוט לא מספיקות.

אני בטוח שתסכימו, כי התלונה הנפוצה ביותר על מכשירים סלולרים, היא הסוללה. לכן, דאגנו לסקור לכם את המכשירים הכי אטרקטיביים אם במחיר ואם במפרט, המציעים סוללות ענק. כאלו שיספיקו ליומיים ויותר. לנוחויותכם גם ריכזנו את כל היתרונות והחסרונות לטבלה אחת:*לפני שמישהו שואל, לא שכחתי את ה –OUKITEL K10000, אך לטעמי זהו מכשיר שהוא יותר קוריוז פרסומי מאשר מכשיר שימושי ורלוונטי מאחר והוא כולל מעבד חלש למדי, ללא מצפן (- לא טוב לניווט שטח) ומשקל אדיר (ככל הנראה 280 גרם ומעלה).

עוד מכשיר חדש שהושק לאחרונה הוא ה ULEPHONE POWER (לקנייה) שיגיע עם סוללת 6000 mAh וטעינה מהירה. הוא מסתמן כמועדף בקטגוריית הביניים (מבחינת מפרט לפחות).
השורה התחתונה, היא שמי שרוצה מכשיר עם סוללה מעולה נאלץ לבחור בין מכשירים עם מצלמה ומפרט בינוני, כגון האוקיטל 4000/HT5 (עם עברית מובנית וללא שום התעסקות) או ב D6000 המעולה אך היקר יותר (ואינו כולל עברית מובנית).

את כל המתחרים הנוכחיים ריכזנו לכם בטבלה אחת בסוף סקירת ההשוואה כאן. 

אבל…עכשיו הגיע מלך חדש לשכונה שלדעתנו ראוי לקחת את כתר המומלץ הרשמי של קטגוריית מפלצות הסוללה. הכירו את ה ASUS ZENFONE MAX!

201510311538358043

למה דווקא הוא ראוי לכתר? 

+ מסך גדול ואיכותי 5.5" HD

+ מעבד סנאפדרגון 410

+ 2 GB ראם

+ 16 GB זיכרון פנימי (כולל אפשרות הרחבה עם כרטיס זיכרון)

+ אנדרואיד 5 מעודכן עם עברית מלאה

+ סים כפול

+ תמיכה בכל הרשתות בישראל

+ מצלמת 13 מגה פיקסל עם פלאש דו גווני ופוקוס לייזר

+ מצלמה קדמית 5 מגה פיקסל

+תומך OTG (אפשר לחבר מקלדת/עכבר/כרטיס זיכרון וכד')

+ כמובן – סוללת ענק עם 5000 mAh

+ מבנה כפתורים קלאסי ונוח – לכל מי שחושש/לא מתחבר מכפתורים בגב המכשיר (כמו שאר מכשירי אסוס), כאן הכפתורים הם בצד המכשיר בסידור המסורתי והמוכר.

+אפשרות להטענת מכשירים אחרים!

+ציפוי מסך בזכוכית גורילה 4!!! עמידות מעולה לשברים ושריטות

+ מחיר משתלם במיוחד!

עוד על המפרט אפשר לקרוא גם באתר של אסוס ישראל. 

נכון, המכשיר לא ישבור שיאי מהירות וביצועים (כ27,000 נק' באנטוטו), אך עבור משתמש ממוצע, יש כאן כל מה שצריך למכשיר מצויין ומדהים שיסחוב ללא קושי כל דבר למעט המשחקים הכבדים ביותר. מצלמה טובה עם פלאש איכותי ופוקוס לייזר מהווים גם הם יתרון חסר תחרות.
תוסיפו לך את כך שמדובר במותג מוכר שלא חוסך בעדכונים (מרבית דגמי ה ZENFONE 2 כבר קיבלו תאריכי יעד קרובים לעדכון לאנדרואיד מרשמלו 6.0) ואף עם שיווק רשמי ומעבדות בארץ וקיבלתם מכשיר מנצח במחיר מנצח.

סקירה מלאה על המכשיר (מטעם אתר 360 Gadgets)

סרטון סקירה:

אם לתמצת לכם את הסקירה לכמה שורות:

the phone ran for nearly 25 hours in our video loop test, falling slightly short of the current record holder, the" Gionee Marathon M5. This is despite the fact that the 5000mAh battery on the ZenFone Max is significantly less that the combined 6020mAh capacity of the Gionee's two batteries. This is thanks to the efficiency of the Snapdragon 410 SoC and the general tuning of the phone, which has been geared towards achieving as much usage time on a full charge as possible. In ordinary use, the phone is capable of running for three to four days on a full charge."

ובעברית פשוטה – המכשיר שרד 25 שעות (!!!) של ניגון וידאו במבחן הסוללה של הסוקרים, כלומר, בחיים האמיתיים, בשימוש ממוצע, הוא יכול לשרוד גם 3-4 ימים ללא מטען!

החסרונות הם קטנים יחסית –
– משקל של 202 גרם – מעט כבד יחסית אך עדיין קל יותר מרוב מכשירי ה'סוללה'. כהשוואה, הן הD6000, הן הHT5, והן ה K4000 שכולם עם מסך 5" בלבד, שוקלים יותר באופן משמעותי. גם מול מכשירים כגון הסמסונג גלקסי נוט 5, ההבדל הוא רק כ32 גרם, והיתרון העצום בסוללה ברור.
– מעבד טוב, חסכוני ואמין (ע"ע XIAOMI REDMI 2) אך אינו אידאלי לגיימרים מושבעים.
– המטען המסופק מטעין לאט מאוד. לכן כדאי לקנות מטען מהיר ואיכותי.

למעשה המכשיר זהה לחלוטין למכשיר ה- Asus Zenfone 2 Laser אך עם יתרון ענק של סוללה גדולה בהרבה.

אז למי הוא כדאי? 
*לכל מי שמאס בהטענות באמצע היום, או מידי לילה.
*לכל מי שרוצה מכשיר שעומד בקצב שלו, מכשיר שמשרת אותו 24/7 בלי צורך להתחשב באחוזי הסוללה.
*למי שרוצה מכשיר משתלם, אך איכותי עם מצלמה טובה
*מכשיר תומך עברית ישר מהקופסא.
*לאנשי עסקים, אמא, אבא, חיילים וכד'

וכמה עולה התענוג? 
ה Laser עם הסוללה הקטנה יותר, נמכר בארץ בכ1150 ש"ח.

את ה MAX לעומת זאת תוכלו לקנות במחיר הרבה, הרבה יותר משתלם – 

קישור לרכישה: $ + הנחה 5% עם קופון Glouds

נכון לזמן כתיבת הכתבה רק 132.99$ עם הקופון שלנו – GLOUDS
מה שאומר לכם, כ-523 ש"ח בלבד (או 685 ש"ח אם הוא עוצר לביקור במכס).
תתקשו למצוא מכשיר טוב יותר עם נתוני סוללה כל כך מעולים.
פשוט מחיר מציאה למכשיר מנצח.

*הערה: נכון לרגע זה 18/1/2016 – המכשיר לא במלאי ולא ידוע בדיוק מתי יגיע למלאי. אז למה המכשיר נמכר כאילו הוא במלאי? קראו כאן

362260

לקניית הזנפון MAX

אביזרים מומלצים: 
מטען וכבל הטענה איכותי ומהיר מבית TRONSMART או BLITZWOLF

הזמנתם? 
תתחדשו!
כדאי להירשם לשירות ה VIG כאן. 

ZUZU Reviews
Logo